Pompy ciepła klimatyzacje rekuperacja montaż
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Polityka prywatności
Panasonic seria k 9 kw all in one

Pompa z montażem: Split All in One Panasonic Seria K 9 KW R32 Gen-K 1 FAZA KIT-ADC09KE5

34 491,10 zł brutto31 936,20 zł netto
Najniższa cena produktu 33 814,80 zł z dnia 24-05-2024
Klimatyzator ścienny HAIER  Revive Plus 4,8 kW / A++

Klimatyzator ścienny HAIER Revive Plus 4,8 kW / A++

3 179,34 zł brutto2 584,83 zł netto
Najniższa cena produktu 3 117,00 zł z dnia 24-05-2024
Promocja ! Klimatyzator z montażem HAIER TAYGA Plus 3,2 kW z montażem podstawowym

Promocja ! Klimatyzator z montażem HAIER TAYGA Plus 3,2 kW z montażem podstawowym

3 299,00 zł3 199,00 zł brutto2 962,04 zł netto
Najniższa cena w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki to 3 299,00 zł

Polityka prywatności

Polityka Prywatności

Informacje ogólne
1. Niniejsza Polityka prywatności została przez nas przygotowana w celu poinformowania Państwa jako Użytkowników Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM o zasadach przetwarzania i bezpieczeństwa przekazanych przez Państwa danych osobowych oraz treści (w tym plików „cookies”) w związku z korzystaniem z naszego Serwisu.
2. Działając jako
EVENT-PLUS Michał Zmuda
ul. Porzeczkowa 6
98-270 Złoczew
NIP: 968 09 51 462,REGON: 367620149

jesteśmy administratorem i operatorem Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM oraz administratorem Państwa danych osobowych. Kontakt z nami możliwy jest za pośrednictwem poczty mailowej: biuro@pompyciepla24.com.

Przetwarzanie danych osobowych
1. Przetwarzanie przez nas danych osobowych odbywa się zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi o ochronie danych osobowych. Stosujemy się również do wymogów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L Nr 119 z 2016 r.; „RODO„).
2. Dane osobowe zbieramy za pośrednictwem:
- formularza kontaktowego – w celu umożliwienia nam kontaktu z Państwem drogą elektroniczną oraz w celu założenia przez Użytkownika konta w Serwisie SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM;
- telefonicznie - w celu umożliwienia nam kontaktu z Państwem drogą telefoniczną oraz w celu potwierdzenia zamówienia przez pracownika firmy Event-Plus - operatora Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM;
- zapisu do subskrypcji Newslettera – w celu przesyłania Państwu Newslettera na podanych adres e-mail;
- formularza kontaktowego – w celu realizacji i rozliczenia zamówionych produktów (usług) w Serwisie SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM
- innych form przekazania nam danych, na które Użytkownik wyraził zgodę, zgodnie z celem przekazania tych danych.
3. Zbieramy od Państwa wyłącznie takie dane, dzięki którym możliwa będzie realizacja celu przetwarzania. Prosimy m.in. o podanie nazwy firmy lub Instytucji, numeru telefonu i adresu poczty elektronicznej. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne. Uprzedzamy jednak, że jest ono konieczne w celu realizacji zamówienia oraz do celów finansowo-księgowych.
4. W każdej chwili przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz żądania ich sprostowania, modyfikacji, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, jak również prawo do wycofania zgody, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Każde z wymienionych żądań mogą Państwo zgłosić w formie pisemnej na adres naszej siedziby oraz drogą elektroniczną na podany wyżej adres e-mail. Zastrzegamy możliwość odmowy realizacji zgłoszonego żądania w przypadku wystąpienia okoliczności przewidzianych prawem.
5. Państwa dane osobowe przetwarzamy w sposób poufny, chroniąc je przed dostępem do nich przez osoby nieuprawnione. Wszelkie zebrane przez nas dane przetwarzamy przez okres niezbędny dla realizacji celu przetwarzania, który określiliśmy w pkt. 2.
6. Informujemy, że Państwa dane mogą być przekazywane innym podmiotom w drodze zawartej zgodnie z przepisami RODO umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych, w związku z zapewnieniem realizacji celów przetwarzania. Do podmiotów tych należą w szczególności:
- biuro rachunkowo-księgowe;
- biuro obsługujące korespondencję;
- DPD Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-274), przy ul. Mineralnej 15, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod nr KRS 0000028368, posiadająca NIP: 526-020-41-10, tj. podmiotowi świadczącemu usługi kurierskie, z której Zleceniodawca będzie korzystał,
- DialCom24 Sp. z o.o.60-327 Poznań, ul. Kanclerska 15, NIP 781-173-38-52, REGON 634509164 , tj. podmiotowi świadczącemu płatności internetowych online 'Przelewy24', z której Zleceniodawca będzie korzystał,
- PayPro SA60-327 Poznań, ul. Kanclerska 15 NIP 779-236-98-87, REGON 301345068 , tj. podmiotowi świadczącemu płatności internetowych online 'Przelewy24', z której Zleceniodawca będzie korzystał,
- firma IT obsługująca infrastrukturę informatyczną;
- podmioty oferujące usługi rozliczeniowe, w tym za pośrednictwem systemu teleinformatycznego.
Wszystkie podmioty, którym powierzamy dane osobowe, zostają przez nas wpisane do prowadzonego rejestru umów powierzenia przetwarzania danych osobowych.
7. Poza podmiotami określonymi w pkt. 6 Państwa dane mogą zostać ujawnione wyłącznie osobom i podmiotom na ich prawnie uzasadnione żądanie, zgodnie z obowiązującymi przepisami o ochronie danych osobowych. Nie ujawniamy żadnych danych, jeśli nie jest to niezbędne dla realizacji prawnie określonych celów.
8. Informujemy również o przysługującym Państwu prawie do wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli Państwa zdaniem przetwarzanie przez nas danych osobowych narusza obowiązujące przepisy o ochronie danych osobowych. Zachęcamy jednak do uprzedniego skontaktowania z nami w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i nieporozumień.
9. Nie będziemy przetwarzali Państwa danych osobowych w sposób automatyczny, jak również nie będą one przez nas profilowane.

Bezpieczeństwo danych
1. Przy przetwarzaniu przez Państwa danych osobowych oraz innych treści poprzez nasze doświadczenie, wiedzę fachową oraz infrastrukturę techniczną zapewniamy gwarancję bezpieczeństwa przetwarzanych danych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym art. 32 RODO.
2. Dostęp do Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM zaszyfrowany jest przy użyciu protokołu SSL. Szyfrowanie zapewnia poufność Państwa danych osobowych w trakcie ich przesyłania za pośrednictwem łączy internetowych.
3. Serwery zapewniające funkcjonowanie Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM chronione są systemami antywirusowymi.
4. Nad stosowaniem środków technicznych zabezpieczających Państwa dane czuwa powołany przez nas Administrator Systemu Informatycznego / Zespół IT.
5. Prosimy pamiętać, że w przypadku opublikowania opinii na Serwisie SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM bądź innej stronie Serwisu umożliwiającej pozostawienie komentarza, wszelkie udostępnione informacje będą widoczne dla pozostałych użytkowników Serwisu. Osoby te mogą czytać, zbierać i wykorzystywać takie informacje, w tym Państwa dane osobowe, jeśli zostaną przez Państwa udostępnione. To Państwo ponoszą odpowiedzialność za treści pozostawione w naszym Serwisie, dlatego prosimy o rozważne korzystanie z funkcji Serwisu.

Ochrona prywatności osób niepełnoletnich
1. Firma Event-Plus nie weryfikuje w żaden sposób informacji na temat wieku Użytkownika Serwisu- tj. odbiorców list e-mailingowych oraz uczestników badań w ankietach. Informacje kontaktowe wysyłane od Użytkowników Serwisu (takich jak adresy poczty e-mail) są wykorzystywane przez firmę Event-Plus jedynie do realizacji zamówień oraz wysyłania informacji o firmie Event-Plus oraz materiałów promocyjnych od niektórych firm współpracujących.
2. Osoby niepełnoletnie bezwzględnie nie powinny wysyłać jakichkolwiek informacji ani składać zamówień bez wiedzy swoich rodziców lub opiekunów prawnych.

Pliki „cookies” – informacje ogólne
1. Informujemy Państwa o wykorzystywaniu przez nas plików „cookies” (tzw. „ciasteczek”), które mogą być przechowywane na Państwa komputerze, tablecie, smartfonie i innym urządzeniu końcowym oraz odczytywane przez nasz system teleinformatyczny.
2. Wykorzystywanie plików „cookies” ma na celu zapewnienie prawidłowego wyświetlania Państwu treści Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM, optymalizację korzystania z Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM, utrzymanie sesji po zalogowaniu w Serwisie, jak również jest niezbędne dla celów statystycznych i prowadzenia działań remarketingowych. Przy stosowaniu plików „cookies” będziemy korzystać z profesjonalnego podmiotu umożliwiającego nam takie działanie.
3. Pliki „cookies” mogą być wykorzystywane również przez podmioty współpracujące z nami w zakresie reklamy i marketingu.
4. Pliki „cookies” nie są połączone z Państwa danymi osobowymi, dzięki którym możliwa by była Państwa identyfikacja.
5. Informacja o wykorzystywaniu plików „cookies” pojawia się przy uruchomieniu Serwisu na dole strony. Korzystając z Serwisu, wyrażają Państwo zgodę na ich stosowanie.
6. Informujemy Państwa o możliwości skonfigurowania przeglądarki internetowej w taki sposób, aby niemożliwe było przechowywanie plików „cookies” na Państwa urządzeniu. Informujemy przy tym, że decydując się na taki krok dopuszczają Państwo możliwość wyświetlania się Serwisu w sposób nieprawidłowy, za co nie ponosimy odpowiedzialności.
7. Pliki „cookies” mogą być przez Państwa usunięte z Państwa urządzenia w każdym czasie przy zastosowaniu odpowiednich opcji przeglądarki lub narzędzi programowych.

Pliki „cookies” – dotyczy Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM
1. W związku z korzystaniem z Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM, zbieramy następujące dane: informacje o rozpoczęciu, zakończeniu oraz zakresie każdorazowego korzystania z usługi świadczonej drogą elektroniczną, informacje o skorzystaniu z usługi, oznaczenia identyfikujące Państwa w systemie informatycznym nadawane na podstawie danych podanych przez Państwa, oznaczenia identyfikujące zakończenie sieci telekomunikacyjnej lub system teleinformatyczny, z którego Państwo korzystają (IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego).
2. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
- dostosowania zawartości Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM do Państwa preferencji oraz optymalizacji korzystania z Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać Państwa urządzenie i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób korzysta się z Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM, co umożliwia ulepszanie jej struktury i zawartości, utrzymanie sesji pomiotów korzystających z Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM (po zalogowaniu).
3. W ramach Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” ( persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Państwa.
4. W ramach Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
- „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM,
- pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM,
- „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM,
- „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez podmiot korzystający z Serwisu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM, ustawień i personalizację interfejsu, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.,
- „reklamowe” pliki cookies, należące do podmiotów zewnętrznych umożliwiające dostarczanie Państwu treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań na podstawie Państwa historii odwiedzin,
5. Pliki cookies zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z podmiotem udostępniającym Serwis SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM reklamodawców oraz partnerów.
6. Informujemy Państwa o możliwości skonfigurowania przeglądarki internetowej w taki sposób, aby niemożliwe było przechowywanie plików „cookies” na Państwa urządzeniu. Informujemy przy tym, że decydując się na taki krok dopuszczają Państwo możliwość wyświetlania się Serwisu w sposób nieprawidłowy, za co nie ponosimy odpowiedzialności.
7. Pliki „cookies” mogą być przez Państwa usunięte z Państwa urządzenia w każdym czasie przy zastosowaniu odpowiednich opcji przeglądarki lub narzędzi programowych.

Inne stosowane technologie
1. Informujemy Państwa o stosowaniu przez nas technologii śledzących działania, które są przez Państwa podejmowane w ramach korzystania z Serwisu. Technologie te są stosowane w celach statystycznych oraz prowadzenia działań remarketingowych.
2. W szczególności stosujemy:
- kod śledzenia Google Analytics;
- narzędzia do oceny efektywności kampanii reklamowych portali społecznościowych i serwisów internetowych (Facebook Ads, Linkedin, Salesmanago itp.).
3. Korzystanie z opisanych technologii nie jest związane z Państwa danymi osobowymi, które są lub mogą być przez nas przetwarzane. Wszelkie dane zebrane w ramach wykorzystania tych technologii są anonimowe, a korzystając z Serwisu mają Państwo świadomość ich przekazywania.

Logi serwera
1. Podobnie jak większość administratorów stron internetowych zbieramy określone dane w ramach logów serwera, na którym funkcjonuje Serwis. Oznacza to, że korzystanie z Serwisu wiąże się z przesyłaniem do serwera informacji, które są zapisywane w logach tego serwera. Informacje te obejmują m.in.: adres IP, który wykorzystuje Państwa urządzenie, datę i czas serwera, nazwa przeglądarki internetowej oraz nazwa systemu operacyjnego urządzenia, z którego Państwo korzystają.
2. Logi są zapisywane i przechowywane na serwerze, na którym funkcjonuje Serwis, w celach technicznych, związanych z administrowaniem serwera, oraz statystycznych.
3. Logi stanowią jedynie informacje o charakterze pomocniczym dla administrowania Serwisem. Nie są one ujawniane żadnym osobom ani podmiotom, z wyjątkiem osób upoważnionych do administrowania serwerem.
4. Dane zawarte w logach serwera nie są powiązane z Państwa danymi osobowymi, które są lub mogą być przez nas przetwarzane, jak również nie są przez nas zbierane ani wykorzystywane w celu Państwa identyfikacji.

Przekierowania do innych stron internetowych
1. W naszym Serwisie mogą Państwo trafić na linki prowadzące do innych stron internetowych, zwłaszcza tych, które nie są przez nas administrowane. Przekierowanie na inną stronę internetową wiąże się z opuszczeniem naszego Serwisu. Nie odpowiadamy za treści udostępnione na takich stronach, jak również za stosowaną na nich politykę prywatności i ochronę danych osobowych.

Zmiany Polityki prywatności
1. W związku z rozwojem technologii, planowaniem lub realizacją zmian w funkcjonalności naszego Serwisu, jak również zmieniającymi się przepisami prawnymi o ochronie danych osobowych oraz e-privacy, zastrzegamy sobie możliwość zmiany niniejszej Polityki prywatności. O wszelkich zmianach będą Państwo informowani na stronie internetowej naszego Serwisu.



IX. Wymagania techniczne
Na podstawie przepisów ustawy z dnia 18 lipca 2002r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. z 2002r. Nr 144 poz.1204 z późn.zm.) pragniemy poinformować, że aby przeglądać ofertę i złożyć zamówienie w sklepie internetowym SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM komputer klienta oraz oprogramowanie powinny spełniać poniższe wymagania techniczne:

Dla urządzeń stacjonarnych, notebooków/laptopów:
- System Operacyjny Windows XP z SP3 lub nowszy
- Przeglądarka Internet Explorer w wersji 10 lub nowsza z włączoną obsługą JavaScript i Cookies
- Przeglądarka Mozilla Firefox w wersji 34 lub nowszej z włączoną obsługą JavaScript i Cookies
- Przeglądarka Google Chrome w wersji 39 lub nowszej z włączoną obsługą JavaScript i Cookies
- rozdzielczość ekranu minimum 1280x720
- głębia kolorów minimum High color 16-bit lub True color 24-bit

Dla urządzeń mobilnych: tablet, smartfon:
- urządzenie z systemem Android 4.1.2 Jelly Bean, Windows Phone 8 i iOS 7 albo nowsze posiadające poniższe przeglądarki internetowe:
- Internet Explorer w wersji 11 albo nowsza z włączoną obsługą JavaScript i Cookies
- Google Chrome w wersji 39 albo nowsza z włączoną obsługą JavaScript i Cookie
- rozdzielczość ekranu 480x800
- głębia kolorów True color 24-bit.

X. Kontakt
Wszelkie uwagi oraz zapytania dotyczące funkcjonowania sklepu SKLEP.POMPYCIEPLA24.COM oraz dostępności oferty handlowej należy kierować pod adres e-mail: biuro@pompyciepla24.com, tel./fax 693 963 994 (opłata za zwykłe stacjonarne połączenie telefoniczne).

 


Przejdź do strony głównej

Dotacje i  dofinansowania  - pozyskaj je!

Wspieramy naszych Klientów w pozyskiwaniu finansowania, w szczególności przy realizacji projektów związanych z montażem systemów grzewczych.
Obecnie istnieje kilka sposobów na uzyskanie wsparcia dla instalacji pompy ciepła. Jednak każdy projekt należy rozpatrywać osobno i możemy
polecić, który program jest najbardziej przydatny w oparciu o naszą wiedzę i doświadczenie.
  • Zyskujesz dofinansowanie na powietrzna pompę ciepła do 35.200,00 zł.
  • Dofinansowanie Czyste Powietrze jest uzależnione od wysokości Twoich dochodów.
  • Zasady i wysokość dofinansowania – opowiemy o tym podczas bezpłatnej wizyty naszego doradcy.
 
 

Hity sprzedaży

Promocje

Czujnik Zasobnika CWU Panasonic PAW-TS1

Czujnik Zasobnika CWU Panasonic PAW-TS1

63,24 zł brutto51,42 zł netto
Najniższa cena produktu 62,00 zł z dnia 24-05-2024
  • Producent: Panasonic
  • Dostępność: Na zamówienie

Czujnik Zasobnika CWU 6m Panasonic PAW-TS1

Dodatkowe Akcesorium do wszystkich modeli pomp ciepła ciepła Panasonic Aquarea.

Czujnik jest niezbędny do prawidłowego działania i odczytu temperatury w zasobniku ciepłej wody użytkowej.

dodaj do schowka
szt. Zamów
Montaż f-gazowy z uruchomieniem i zgłoszeniem gwarancji

Montaż f-gazowy z uruchomieniem i zgłoszeniem gwarancji

2 040,00 zł brutto1 658,54 zł netto
Najniższa cena produktu 2 000,00 zł z dnia 24-05-2024
  • Dostępność: Dostępność - 3 dni

Montaż F-gazowy z uruchomieniem i zgłoszeniem gwarancji

Cennik montażu f-gazowego podstawowego z materiałem Pompy Ciepła obejmuję:

  • Wykonanie otworu Φ50mm w ścianie do grubości 50cm
  • Montaż jednostki zewnętrznej z zastosowaniem wibroizolatorów na wykonanym wcześniej fundamencie zgodnie z udostępnioną instrukcją
  • Montaż jednostki wewnętrznej w wcześniej ustalonym miejscu
  • Wykonanie natynkowo instalacji freonowej łączącej jednostki do 5mb
  • Wykonanie natynkowo instalacji elektrycznej łączącej jednostki do 5mb
  • Montaż rur freonowych z zakielichowaniem
  • Połączenie zasilania i sterowania jednostki zewnętrznej
  • Wykonanie próby szczelności
  • Wykonanie próżni w układzie freonowym
  • Wypełnienie układu czynnikiem R32/R410
  • Izolacja termiczna zewnętrznych elementów połączenia jednostek
  • Podłączenie jednostki wewnętrznej do wcześniej przygotowanych przewodów zasilających zgodnie z udostępnioną instrukcją
  • Podłączenie czujników temperatur, zaworu trójdrożnego, pomp obiegowych, pompy cyrkulacji C.W.U. przygotowanych zgodnie z udostępnioną instrukcją
  • Uruchomienie z odpowietrzeniem pompy ciepła
  • Indywidulane przeszkolenie w zakresie użytkowania pompy ciepła
dodaj do schowka
szt. Zamów
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu